- Autonomija - https://www.autonomija.info -

LSV: Mirović zaboravan i nezainteresovan za problem vode u Zrenjaninu

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) saopštila je danas da je iznenađena činjenicom da je predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović “tek danas saznao da građani Zrenjanina nemaju ispravnu pijaću vodu”.

“Mirovićeva najava slanja dva šlepera vode u Zrenjanin je uzrok njegove zaboravnosti ili potpune nebrige za građane najvećeg grada u Banatu. Pokrajinski premijer je mogao u toku svog mandata učiniti mnogo više u cilju rešavanja problema pijaće vode, ali je njegovo interesovanje za ovaj veliki problem bilo izuzetno malo”, naveo je u saopštenju za javnost funkcioner LSV-a Dejan Čapo.

Podsetio je da je u Zrenjaninu od 2004. godine zabranjena upotreba pijaće vode i upitao da li je moguće da je jedino rešenje kojeg se Igor Mirović setio pomoć u vidu dva šlepera vode.

“Ne bi li stalni pritisak na državnu vlast dao mnogo bolje rezultate? Mirović je imao 1.300 dana da pokaže da je premijer svih građana Autonomne Pokrajine Vojvodine, ali je sve ostalo na dva šlepera vode. Nameće se jasan zaključak da Igor Mirović nije zainteresovan da iskreno pomogne Zrenjaninu”, ocenio je Čapo.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!