LSV: Kasne radovi na obilaznici oko Zrenjanina

“Zrenjaninska putna infrastruktura se ionako raspada"

04. nov 2019

Liga socijaldemokrata Vojvodine (LSV) optužila je danas gradsku vlast u Zrenjaninu predvođen u Srpskom naprednom strankom da je još jedanput “obmanula” građane Zrenjanina, pošto kasne radovi na izgradnji obilaznice oko tog banatskog grada.

LSV je u saopštenju za javnost naveo da je rok za završetak radova bio oktobar mesec, ali se na terenu može videti da radovi nisu ni izbliza pri kraju.

“Golim okom je vidljivo da je i ovaj rok, kao i mnogi pre njega, probijen. Naime, kao što se i na fotografijama koje su građani napravili prilikom obilaska može videti, na jednom kraku su vidljivi delovi konstrukcije mosta, ali oni nisu postavljeni, na drugom delu su započeti samo zemljani radovi, a po sredini trase nije urađeno ništa. Ono što dodatno zabrinjava je činjenica da se građevinska sezona polako završava, pa se bojimo koliko će se dugo rokovi još probijati”, piše u saopštenju.

Šef odborničke grupe LSV-a u Skupštini grada Zrenjanina Dejan Čapo optužio je naprednjačku vlast da je sposobna samo da “ponudi demagošku predstavu, a ne i da ispostavi rezultate”.

“Zrenjaninska putna infrastruktura se ionako raspada, a prolazak kamiona kroz centar dodatno opterećuje naše puteve. Naši kolovozi su u veoma lošem stanju sa rupama na svakih par metara pa Zrenjaninci moraju da voze slalom da bi te rupe izbegli. Problem izgradnje obilaznice oko Zrenjanina je neophodno rešiti”, rekao je Čapo.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Hitovi
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga