LSV: Gde su milioni od pločnika ispred pančevačke gradske uprave?

LSV traži informaciju za koju namenu su utrošena ta sredstva i zbog čega su toliko veliki izdaci

08. sep 2016

Predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u pančevačkoj skupštini Vladan Keljević upitao je danas gradsku vlast i gradonačelnika Pančeva koliko je rekonstrukcija gradskog trga u ovom momentu neophodna i da li postoje projekti koji su danas prioritetniji od toga da se sredi prag ispred gradskih oca.

On je na konferenciji za novinare rekao da LSV zahteva od gradskih čelnika i JP „Direkcija“ da toj stranci dostave informacije u vezi sa tim projektom – koliko je novca utrošeno za ovu namenu, detalje projekta i informacije u vezi sa javnim nabavkama.

Keljević je podsetio da je direktorka JP „Direkcija” izjavila da su troškovi 14 miliona i 700 hiljada dinara i dodao da LSV traži informaciju za koju namenu su utrošena ta sredstva i zbog čega su toliko veliki izdaci, jer prema projekcijama pojedinih građevinskih firmi sama realizacija radova ne bi mogla da košta više od sedam miliona dinara.

„Naravno sve ovo veoma interesuje i građane Pančeva jer je u pitanju njihov novac i to onaj koji se potražuje iz kredita, a koji će građani vraćati u godinama koje su pred nama. Zbog toga se nameće pitanje da li je zaista ovaj projekat vredan pomenutih skoro 15 miliona ili je možda računica ipak drugačija, te se ovim radovima nadoknađuju troškovi vrlo skupe kampanje Srpske napredne stranke na prethodnim izborima koji su održani 24. aprila ove godine“, kazao je Keljević.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga