LSV: DS sa SNS u Beloj Crkvi

LSV jedina stranka u opoziciji u Beloj Crkvi

27. maja 2016

Pokrajinski poslanik i odbornik Demokratske stranke Željko Crnogorac koji se sa odbornicima Lige socijaldemokrata Vojvodine 15. januara borio da uđe u Skupštinu opštine Bela Crkva gde smo zatim i četiri dana štrajkovali glađu, danas je na konstitutivnoj sednici glasovima Srpske napredne stranke imenovan za zamenika predsednika Skupštine opštine, izjavila je danas predsednica lokalnog odbora LSV Sandra Ristić.

Ona je u pisanoj izjavi navela da su odbornici  Demokratske stranke danas, na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Bela Crkva glasali u saglasju sa Srpskom naprednom strankom, Jedinstvenom Srbijom, Belocrkvanskom slobodnom inicijativom i Komunističkom partijom za sve kadrovske predloge te koalicije.

„Nova skupštinska većina, koju od danas po svoj prilici čine i odbornici DS, tom prilikom je izabrala Željka Crnogorca za zamenika predsednika SO i prvog saradnika Marjana Aleksića, čoveka protiv kojeg se borio pre nekoliko meseci, optuživao ga da mu ugrožava život i koji je bio organizator januarskog prekomponovanja i zauzimanja te iste skupštine“, navela je Ristić.

Ona je poručila da je Liga socijaldemokrata Vojvodine ostala jedina opoziciona stranka u Beloj Crkvi. „A o potezu odbornika DS neka sude birači“, dodala je ona.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga