Londonski taksisti bojkotuju bivšeg ministra

Vozači londonskog crnog taksija odlučili su da bojkotuju bivšeg ministra Dejvida Melora zbog uvreda koje je, kako kažu, "taj umišljeni snob" uputio na račun njihovog kolege

27. nov 2014

Vozači londonskog crnog taksija odlučili su da bojkotuju bivšeg ministra Dejvida Melora zbog uvreda koje je, kako kažu, „taj umišljeni snob“ uputio na račun njihovog kolege.

Melor i ledi Kobam ušli su u taksi posle svečanosti u Bakingemskoj palati, tokom koje je partnerka bivšeg ministra odlikovana.

Vozač (38) je ispričao za tabloid San da mu je Melor prigovorio zbog toga što je taksista navodno izabrao loš put i drsko ga ubeđivao da on bolje poznaje London.

Melor je kritikujući vozača čak rekao za sebe i da je „savetnik britanske kraljice“, a taksita je tiradu bivšeg člana vlade Džona Mejdžora snimio.

Mediji su objavili snimak, a tabloidi su se naslađivali pričom, podsetivši da je Melor iz Mejdžorove vlade izašao posle skandala zbog preljube.

Melor je izneo niz uvreda na račun taksiste, nazivajući ga „debilom“ i naređujući mu da ućuti, a vozač tvrdi da se prema njemu nijedna mušterija nije ovako ponašala.

Kolege vozači su pokazali solidarnost, a San je danas svojim čitaocima poklonio nalepnicu na kojoj je precrtana slika bivšeg ministra uz natpis „Strogo zabranjeno: pušenje, hrana, piće… i Dejvid Melor“.

(Slobodna Evropa)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga