Lider DDD zloupotrebio investiciju grada

Tomislav Bokan položio kamen temeljac za izgradnju fiskulturne sale

16. feb 2016

Lider Narodnog pokreta „Dinara-Drina-Dunav“ (DDD) Tomislav Bokan iskoristio je juče investiciju grada u stranačke svrhe i položio kamen temeljac za izgradnju fiskulturne sale osnovne škole u Ledincima.

Kako je preneo portal 021, Bokan je rekao da na Sretenje, Dan državnosti Srbije i dan kada Pokret na čijem je čelu obeležava četvrtu godišnjicu bivstvovanja na društveno-političkoj sceni grada Novog Sada, ima čast da označi početak izgradnje fiskulturne sale.

„Danas, ovde, u podnožju Fruške gore u Ledincima želimo da molitvom i polaganjem kamena temeljca obznanimo početak radova. Izgradnjom ove hale deci će biti omogućeni mnogo bolji uslovi za bavljenje sportom, što će možda učiniti da neko od mališana iz Ledinaca bude i budući srpski sportski šampion. U zdravom telu je i zdrav duh, i zato, neka nam je na sreću i u napredak. Amin daj Bože“, rekao je Bokan.

Sredstva opredeljena za izgradnju sportsko-fiskulturne sale u Ledincima iznose oko 65 miliona dinara.

Protiv Tomislava Bokana vodi se sudski proces zbog sumnje da je kupovao glasove na izborima 2012. godine, a njegov pokret je u vladajućoj koaliciji u gradu.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Tvoje lice zvuči poznato
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga