LDP: SNS štiti odgovorne za milijardu dinara duga Apoteke Pančevo

Odgovornost za Apoteku u raspodeli lokalne vlasti ima SNS

01. feb 2016

Pokrajinski odbor Liberalno-demokratske partije (LDP) podržao je danas protest zaposlenih u Apoteci Pančevo i optužio Srpsku naprednu stranku (SNS) da štiti odgovorne za milijardu dinara duga koje ima Apoteka.

“Na primeru Apoteke Pančevo je očigledno da borba protiv korupcije i kriminala treba da posluži samo za dnevnopolitičku upotrebu, sa svrhom obmanjivanja javnosti i za borbu protiv političkih protivnika”, naveo je LDP u saopštenju za javnost.

Ta stranka je dodala da je čudi da istraga protiv odgovornih za veoma tešku situaciju u kojoj se nalazi Apoteka Pančevo “tapka u mestu”, iako su nadležni organi utvrdili sve relevantne činjenice i jasnu odgovornost bivšeg poslovodstva Apoteke Pančevo, na čelu sa direktorkom Brankom Milojević.

“Verujemo da razlog leži u činjenici da je odgovornost za Apoteku i tada i sada u raspodeli lokalne vlasti imao SNS”, piše u saopštenju.

LDP je ocenio da je blokiran račun jasan uvod u gašenje ove ustanove, koja ima 130 zaposlenih i tradiciju dugu 230 godina.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Tvoje lice zvuči poznato
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga