LDP: Po imenovanju Jovanovića za savetnika Komšića napadi tabloida i pretnje smrću

"Histerija anonimnih ludaka"

30. mar 2019

Liberalno-demokratska partija (LDP) saopštila je danas da je odmah po imenovanju Čedomira Jovanovića za hrvatskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine (BiH) Željka Komšića krenuo napad preko „tabloida i profesionalnih patriota“, zbog čega je na društvenim mrežama došlo do „histerije anonimnih ludaka“ koji već danima prete smrću Jovanoviću i članovima LDP-a.

„Posle poraza svoje katastrofalne politike, jedino što im je preostalo je režanje preko tabloida i naručenih tekstova, uz dobro oprobanu mantru o izdajnicima i patriotama“, naveo je LDP u saopštenju.

Navodeći da je umesto toga bolje da se zapitaju kako to da niko ko je obavljao vlast u Srbiji u prethodne tri decenije nema mogućnost da u regionalnim okvirima uradi nešto za Srbiju i njeno društvo, nego je svako od njih za sobom ostavio zatvorena vrata i gomilu otvorenih pitanja i problema, LDP je istakao da „oni koji su pre nekoliko dana bili ujedinjeni u ćutanju povodom presude Radovanu Karadžiću, danas su se oglasili da još jednom, usput, zalepe etiketu izdajnika Čedomiru Jovanoviću, ne pitajući za cenu svojih neodgovornih izjava i gluposti kojima truju ljude u Srbiji“.

„I vlast i navodna, ‘pravoverna’ opozicija, partneri u svakoj pogrešnoj odluci od 2004. godine do danas, jedino što znaju da ponude ljudima u Srbiji su podele, besmisleni partijski rovovi, povećanje tenzija i stvaranje klime u kojoj obični, normalni ljudi ne vide svoj interes“, piše u soapštenju.

LDP je naveo da su se sadašnja vlast i njena navodna glasna opozicija isto tako ponašali kada su zajedno krali na ustavnom referendumu, branili Kosovo rezolucijama lišenim realnosti ili kada su poklanjali NIS Rusima.

„I tada su za njih oni koji su drugačije mislili bili izdajnici, samo, iz ove perspektive, najbolje se vidi koliko smo bili u pravu kada smo govorili da svi oni mogu da budu i deo iste partije i politike, pošto razlike među njima ne postoje“, navedeno je u saopštenju.

LDP je poručio da ako hoće da stvarno nešto urade za svoju zemlju i ljude u njoj, neka odu u Podgoricu, Sarajevo, Zagreb, Prištinu, Skoplje, pa će shvatiti razmere svoje politike, koja nikome nije donela dobro sem njima i njihovoj želji da Srbiju zauvek drže na margini savremenog sveta, a sebe na vlasti, menjajući imena partija kao da će ih to učiniti drugačijim nego što to stvarno jesu.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga