- Autonomija - https://www.autonomija.info -

LDP-ov Manifest pristojne Vojvodine

Liberalno-demokratska partija (LDP) u Sremskoj Mitrovici izradila je “Manifest pristojne Vojvodine”, koji je u obliku malih letaka delila građanima.

“Pristojna Vojvodina uvek ima dovoljno za sebe, a kad zatreba i za druge. Pristojna Vojvodina kući kuću, štedi, ostavlja za crne dane i ne želi gospodara. Pristojna Vojvodina poštuje državu, zakone i red. Pristojna Vojvodina radi, gradi, stvara. Pristojna Vojvodina ore, seje, kopa i žanje. Pristojna Vojvodina ima okrečene škole i ambulante, čiste ulice, uređena groblja”, navodi se u tom manifestu.

“Pristojna Vojvodina čuva biblioteke i pozorišta, akademije i galerije, manastire i katedrale. Pristojna Vojvodina razume ‘dobar dan’ i na srpskom, mađarskom, romskom, makedonskom, hrvatskom, slovačkom… Pristojna Vojvodina voli svoj identitet i tradiciju. Pristojna Vojvodina hoće osmeh na licu svojih građana i ne pita za cenu”, navodi se u Manifestu.

Autor Manifesta je član Predsedništva Pokrajinskog odbora LDP-a i menadžer Opštinskog odbora LDP-a Sremska Mitrovica Dragan Civrić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!