Lažne pretnje bombama preko foruma Radija 021

U pismu je bilo navedeno da su bombe postavljene u prostorije Agencije za privatizaciju, Gradskog odbora stranaka G17 plus i Srpskog pokreta obnove, Tržnom centru Bazar, zgradi Apolo centra, u studentskim domovima, na nekim pijacama, u nekim vrtićima i školama

09. juna 2010

Grupa koja se predstavlja kao “Hrišćanska demokratska akcija” uputila je danas lažne pretnje da su na više lokacija u Novom Sadu postavljene bombe.
Ta grupa je pretnje uputila preko internetskog foruma Radija 021, a rukovodstvo tog radija tekst pretećeg pisma prosledilo je policiji, koja ih je proverila i zaključila da su bile lažne.
U pismu je bilo navedeno da su bombe postavljene u prostorije Agencije za privatizaciju, Gradskog odbora stranaka G17 plus i Srpskog pokreta obnove, Tržnom centru Bazar, zgradi Apolo centra, u studentskim domovima, na nekim pijacama, u nekim vrtićima i školama.
U pismu je navedeno da na taj način želi da se skrene pažnja na “najteže stanje u kome se nalaze svi narodi Balkana a posebno naši grčki prijatelji”.
U Radiju 021 novinarima je rečeno da policija ispituje sa koje je kompjuterske adrese poslato preteće pismo.
(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga