Kula: Imenovanja direktora pred izbore

...dva dana pred redovne lokalne izbore na dnevnom redu Skupštine kadrovske promene

20. apr 2016

Predsednica Skupštine opštine Kula Snežana Mrkaić zakazala je za petak, dva dana pred lokalne izbore, sednicu kulskog parlamenta na čijem će dnevnom redu, između ostalog, biti i imenovanja direktora javnih preduzeća i ustanova čiji je osnivač lokalna samouprava, prenela je danas Radio-televizija Vojvodine.

Odbornici u Kuli će na sednici razmatrati i tačku o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora, kao i o imenovanju predsednika i članova Opštinske izborne komisije u stalnom sastavu.

Kako se navodi u pozivu na sednicu, materijal za te dve tačke odbornicima će biti dostavljen pred početak sednice.

Na skupštini će se takođe odlučivati i o predlogu odluke o rebalansu lokalnog budžeta, angažovanju eksterne revizije završnog računa, o usvajanju početnog likvidacionog bilansa Agencije za razvoj opštine – u likvidaciji.

Odbornici će se izjašnjavati i o izmenama odluke o obavljanju komunalnih delatnosti, o izmenama statuta doma kulture u Ruskom Krsturu, o finansijskom planu te ustanove.

Skupština će razmatrati i izveštaj o radu štaba za vanredne situacije, kao i o izmenama programa poslovanja sa finansijskim planom javnih preduzeća čiji je osnivač opština.

Redovni lokalni izbori održavaju se i u Kuli u nedelju.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga