Kuća Mileta Isakova odsečena od sveta zbog snega

Pre tri dana uspeo da se probije kroz sneg kako bi kupio osnovne životne namirnice i određenu količinu drva u vrećama, onoliko koliko je mogao da ponese

13. feb 2012

Dvadesetak kuća u naselju Salaksija kod Rakovca u opštini Beočin odsečeno je od sveta, jer putarske službe nisu održale obećanje i očistile put od tog naselja do glavnog puta Rakovac-Vrdnik, izjavio je danas agenciji Beta Miodrag Isakov, bivši političar i ambasador Srbije, koji živi u tom naselju.

“Dežurne putarske službe iz Beočina već danima obećavaju da će doći da očiste put, ali mi smo sada još više odsečeni od sveta jer sneg neprestano pada od juče”, rekao je Isakov.

Dodao je da su mu zalihe drva pri kraju, jer kamion sa drvima koji je naručio ne može da se probije kroz zavejanu ulicu.

Isakov je naveo da je pre tri dana uspeo da se probije kroz sneg kako bi u centru Rakovca kupio osnovne životne namirnice i određenu količinu drva u vrećama, onoliko koliko je mogao da ponese.

Prema njegovim rečima, u tom naselju ima i dosta vikendica u kojima niko ne živi, ali u dvadesetak kuća ljudi žive, među kojima se neki, poput njega, greju na drva.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga