Kreativna EU letnja škola

Oblasti koje su obuhvaćene projektom su digitalni marketing, grafički dizajn, video produkcija i produkcija događaja

06. juna 2017

Udruženje Cinema City i EU info point Novi Sad organizuju „Kreativnu EU letnju školu“, besplatan program namenjen mladima iz Novog Sada, koji imaju između 15 i 20 godina i žele da steknu praktične veštine iz oblasti grafičkog dizajna, video produkcije, društvenih mreža i organizacije događaja.

Prijave na konkurs za ovaj projekat otvorene su do 18. juna u ponoć, a možete se prijaviti klikom na ovaj link.

„Osmislićemo projekat i raditi timski sa mentorima na njegovoj realizaciji, upoznati mlade kreativce i zanimljive organizacije iz Novog Sada, pritom učeći o planiranju, komunikaciji, kreiranju grafičkih rešenja, snimanju videa i organizaciji promotivnih događaja“, najavljuju organizatori, koji ovaj projekat realizuju uz podršku Delegacije Evropske unije u Srbiji.

„Kreativna EU letnja škola“, trajaće od 24. juna do 1. jula, a oblasti koje su obuhvaćene projektom su digitalni marketing, grafički dizajn, video produkcija i produkcija događaja.

Predviđene su i posete organizacijama koje čine novosadsku kreativnu scenu – inkubatorima, IT habovima, alternativnim kulturnim centrima, kao i upoznavanje sa programima Evropske unije koji mladima pružaju priliku za usavršavanje i školovanje.

(P. N., Oradio)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga