Kravić: LSV nikad više sa SPO

Lokalni SPO ne funkcioniše kao stranka niti podleže kontaktima sa centralom

22. mar 2013

Novi predsednik Gradskog odbora LSV Aleksandar Kravić izjavio je da njegova stranka više nikada neće ući u koaliciju sa Srpskim pokretom obnove (SPO).

– Imali smo sasvim dobru saradnju kroz više izbornih ciklusa. Međutim, nikad više nećemo s njima sarađivati. Podvučeno – kaže Kravić i dodaje da lokalni SPO ne funkcioniše kao stranka niti podleže kontaktima sa centralom.

On smatra da gradonačelniku Milošu Vučeviću nije lako jer oko sebe ima još dve regularne stranke i „družinu“ (SPO, Romi, Dveri). – Družina je svesna da nema kontinuitet i da ne zna da li će na sledećim izborima išta osvojiti, i mi postavljamo pitanje šta oni rade? Oni vode računa prvenstveno o svojim interesima, a oni su da zapošljavaju rodbinu i prijatelje i ostale stvari, po sistemu: „Posle mene potop“ – rekao je Kravić za Dnevnik.

Prvi čovek novosadskih ligaša ocenjuje da u takvim okolnostima nijedna vlast nije svemoguća. – Međustranački odnosi u koaliciji i brak iz računa nisu srećno rešenje. Tako i ova koalicija sada, koja je najgora opcija takvog udruživanja, gde se sad čeka suđenje gde će se videti da li je Romska demokratska stranka kupovala glasove ili ne. Isto tako ne mislim da smo mi bili spektakularna vlast i sigurno je da smo mogli da radimo mnogo bolje – ocenjuje Kravić.

(Dnevnik) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga