Kostreš: Ministarka Mihajlović u tuđem oku vidi trn a u svom ne vidi balvan

"Zorana Mihajlović po zadatku glumi prozapadnu frakciju ovog režima”

22. apr 2018

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš oštro je danas kritikovao potpredsednicu Vlade Srbije Zoranu Mihajlović koja je branila ministra odbrane Aleksandra Vulina kome je zabranje ulazak u Hrvatsku, i poručio joj da “u tuđem oku vidi trn, a u vlastitom ne vidi balvan”.

“Podsećamo potpredsednicu Vlade da je Srbija sa ovakvom vlašću jedina država u Evropi u kojoj osuđeni ratni zločinci sede u parlamentarnim klupama, jedina država u kojoj se opozicioni poslanici u parlamentu izlažu fizičkom linčovanju i nezabeleženom maltretiranju, država čiji ministar odbrane javno huška na regionalne sukobe i bezakonje govoreći da će ulaziti na teritoriju susednih suverenih država kada njemu to padne na pamet”, naveo je Kostreš u saopštenju za javnost.

On je ocenio da Zorana Mihajlović “po zadatku glumi prozapadnu frakciju ovog režima” i optužio je da učestvuje u ponovnom paljenju vatri u regionu, podržavajući sukob koji je, svojim ekstremističkim izjavama, raspalio Aleksandar Vulin.

“Još jednom se pokazuje da nacionalistima nije stalo do žrtava i da im one samo koriste za zloupotrebu i u cilju otpočinjanja novih sukoba. Zbog čega Zorana Mihajlović u tuđem oku vidi trn, a u svom balvan ne primećuje”, naveo je Kostreš.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga