Kostreš: Gradska vlast u Zrenjaninu da odgovori na brojna pitanja građana

"LSV će podsećati gradsku vlast u Zrenjaninu na brojna neodgovorena pitanja, sve dok ne dobije odgovore na njih, jer građani imaju pravo da znaju”

30. sep 2018

Predsednik Gradskog odbora opozicione Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) u Zrenjaninu Bojan Kostreš izjavio je danas da raduje vest da je gradu Zrenjaninu dodeljeno priznanje za doprinos afirmisanju prava javnosti da zna u kategoriji lokalnih organa javne vlasti, ali je dodao da se nada da će gradske vlasti, u skladu sa dobijenom nagradom, u najskorijem roku odgovoriti na pitanja koja muče Zrenjanince.

“Godinama nismo u prilici da saznamo tačan datum kada će nam gradska vlast isporučiti, u više navrata obećanu, pijaću vodu. Ne znamo ni koliko je naših sugrađana zaposleno, kao ni kada će biti završena obilaznica oko grada. Da li će svi poljoprivrednici moći da dobiju poljoprivredno zemljište u zakup ili samo partijski funkcioneri i stranci? Zašto se ne preduzima ništa povodom smrada koji se širi iz kafilerije”, naveo je Kostreš u saopštenju za javnost.

Dodao je da će LSV podsećati gradsku vlast u Zrenjaninu na ta pitanja sve dok ne dobije odgovore na njih, jer “građani imaju pravo da znaju”.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga