Koraks: Vučić je za Nobela, vratio nas je unazad za 50 godina

Saša janković: Nemamo pravo da dozvolimo da nas neko istera iz našeg grada, vaše Vojvodine, vaše Srbije. Ovo je naše!

22. mar 2017

Čuveni karikaturista Predrag Koraksić Corax izjavio je danas da bi predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić trebalo da dobije Nobelovu nagradu, jer je uspeo u nečemu u čemu niko nije pre njega, a to je da vrati vreme unazad.

“Mnogi naučnici su pokušavali da vrate vreme unazad, mnogi su i filmovi snimljeni, ali sve je to fikcija… Ali ovi naši – Aleksandar Vučić i bratija – uspeli su da nas vrate 50 godina unazad. Trebalo bi da dobiju Nobelovu nagradu, jer uspeli su u nečemu u čemu niko nije do sada”, rekao je Koraks na predizbornom skupu Saše Jankovića u Kikindi, gde je otvorena izložba Koraksovih karikatura.

“Pogledajte vaš grad, divan je! I samo ovo će biti vaš grad. Nemamo pravo da dozvolimo da nas neko istera iz našeg grada, vaše Vojvodine, vaše Srbije. Ovo je naše! Sve što nam treba, imamo”, poručio je Saša Janković danas u Kikindi.

Obraćajući se okupljenim građanima i građankama, Janković je istakao da „straha više nema“, te da „strah treba da se javi jedino kod onih koji danas pripremaju krađe, zloupotrebljavaju institucije, gase novine, cepaju plakate i teraju ljude u smrt“:

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga