Konkurs za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu

Preduzetnice mogu aplicirati samo sa jednim projektom u visini do 250.000 dinara

09. avg 2013

Pokrajinski zavod za ravnopravnost polova raspisao je konkurs za dodelu bespovratnih sredstava za sufinansiranje projekata razvoja ženskog preduzetništva u agrobiznisu, a u ukupnom iznosu od milion dinara, saopštila je danas ova institucija.

Sredstva se dodeljuju za nabavku opreme ili uređenje prostora, a osnovni cilj finansiranja je ohrabrivanje žena u ruralnim sredinama da uzmu aktivno učešće u poboljšanju sopstvenog ekonomskog položaja kroz samozapošanjavanje.

Preduzetnice mogu aplicirati samo sa jednim projektom u visini do 250.000 dinara, a prednost prilikom konkurisanja imaju one koje su prošle obuke na temu osnovnih koncepata preduzetništva u okviru projekta USAID-a „Žene preduzetnice u agrobiznisu“.

Konkursna dokumentacija se može preuzeti na sajtu Zavoda za ravnopravnost polova www.ravnopravnost.org.rs, a konkurs je otvoren do 15. septembra 2013. godine.

Prijave na konkurs zainteresovani treba da dostave u zatvorenoj koverti na adresu Pokrajinskog zavod za ravnopravnost polova, sa naznakom “Konkurs za sufinansiranje nabavke opreme ili uređenje prostora za razvoj ženskog preduzetništva u agrobiznisu“.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Mali šef
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga