Konkurs za javne radove vredan 15 miliona dinara

Reč je o meri koja predviđa zapošljavanje nezaposlenih sa evidencije novosadske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje

10. apr 2012

Gradonačelnik Novog Sada Igor Pavličić uputio je Javni poziv za organizovanje javnih radova od interesa za Grad Novi Sad u 2012. godini, saopšteno je danas iz njegovog kabineta.

Reč je o meri koja predviđa zapošljavanje nezaposlenih sa evidencije novosadske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje.

Dužina trajanja javnih radova je četiri meseca, a za realizaciju iz gradskog budžeta obezbeđeno je 10 miliona dinara, kao i oko pet miliona dinara iz pokrajinskog budžeta.

Javni radovi od interesa za Grad mogu se organizovati i sprovoditi u socijalnim, humanitarnim, kulturnim i drugim delatnostima, zatim za održavanje i obnavljanje javne infrastrukture, održavanje i zaštitu životne sredine i prirode i za poslove od opšteg interesa.

Pravo učešća u postupku organizovanja javnih radova imaju javne ustanove i javna  komunalna i druga javna preduzeća, privredna društva, preduzetnici i zadruge, kao i društvene organizacije i udruženja građana.

Javni poziv je objavljen na sajtu Grada Novog Sada www.novisad.rs.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga