Koncert Damira Urbana u Novom Sadu

Damir Urban je jedan od najznačajnijih i najosobenijih hrvatskih rok muzičara. U petak 23. marta nastupa u klubu „Fabrika” Studentskog kulturnog centra Novi Sad

22. mar 2012

Hrvatski bend Urban end four (Urban&4) održaće svoj prvi solistički koncert u Srbiji u petak 23. marta u klubu Fabrika Studentskog kulturnog centra Novi Sad.

Pevač benda Damir Urban je jedan od najznačajnijih i najosobenijih hrvatskih rok muzičara, a domaća publika je imala prilike da ga čuje na Egzit (Exit) festivalu, beogradskom Bir festu (Beer), kao i na koncertima Džibonija (Gibonni).

Svoju karijeru Damir Urban počeo je početkom devedesetih u kultnom riječkom sastavu Laufer, a iz tog vremena datiraju i neki od njegovih najvećih hitova kao što su „Moja voda“, „Svet za nas“ i „Govorim u snu“.

Na novosadskom koncertu publika će imati prilike da čuje i novije hitove „Odlučio sam da te volim“, „Kornjača“ i „Mesto za mene“, kao i pesme sa poslednjeg studijskog albuma „Helo“ (Hello) sa koga se izdvajaju „Magnet“ i „Hirošima“.

Karte za koncert moći će da se kupe i na samom ulazu u koncertnu halu i koštaće 1.000 dinara, a bend će na binu izaći u 21 čas.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Podešavanje
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga