Koalicija SNS-SPS-LSV u Novom Sadu i zvanično

"Komunalna, a ne politička koalicija"

27. jun 2016

Čelnici novosadskih odbora SPS-a, LSV-a i SNS-a danas su i ozvaničili „komunalnu, a new političku“ koaliciju koja će vladati Novim Sadom u naredne četiri godine, sa komotnom većinom od 55 glasova u Skupštini grada, koja inače broji 78 odbornika.

Dosadašnji i budući gradonačelnik Miloš Vučević iz SNS-a, predsednik Gradskog odbroa LSV Aleksandar Kravić i funkcioner SPS-a najavili su „brži razvoj Novog Sada“, „veću bezbednost građana“, „bolju komunalnu opremljenost“…

Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Kravić rekao je da na lokalnom nivou nema mesta visokoj politici i da je presudio interes grada i mogućnost zajedničkog rešavanja problema na lokalnom nivou.

„Svesni smo činjenice da predstoje veliki rezovi, rešavanje velikih problema i investicija u gradu. Zbog toga smo smatrali da mi kao LSV treba u tome da učestvujemo“, kaže Kravić.

Vladajuću koaliciju u narednom periodu činiće koalicija okupljena oko SNS (38), SVM (1), Zelena stranka (1), SPS (5), Jedinstva Srbija (3) i LSV (7).

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga