- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Ko je zrenjaninski bombaš?

Na današnjoj sednici Skupštine Zrenjanina odbornici opozicione Srpske radikalne stranke zahtevali su da se dnevni red dopuni informacijom o incidentu koji se, kako su rekli, desio na sastanku u zgradi NIS-a u Novom Sadu. Iako ovaj predlog nije usvojen, Saša Santovac, šef odborničke grupe SRS, nekoliko je puta za skupštinskom govornicom tražio informaciju o tome ko je učestvovao u ovom događaju.

– Ko je zrenjaninski Boško Buha? Tražimo da se odbornici izveste o tome ko je pretio bombom na sastanku u zgradi NIS-a, zbog čega je čak morala da reaguje i policija, kao i kakav je ishod tog sastanka. Ne ide bilo ko na ovakve sastanke o važnim pitanjima u NIS. Nadam se da ćemo do kraja današnjeg zasedanja saznati sve detalje o ’bombaškom’ napadu, a interesuje nas i koliku će štetu imati Zrenjanin zbog ovog incidenta – rečeno je na sednici.

Odbornici opozicije nisu želeli da komentarišu novinarima detalje u vezi sa svojim zahtevom, ali se nezvanično saznalo da je jedan od učesnika ovog događaja bio upravo gradonačelnik grada Zrenjanina. On se nije izjašnjavao po ovom pitanju.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!