Knežević: Zamenik gradonačelnika Zrenjanina prešao u SNS

Osim Janjića, zrenjaninskim naprednjacima pristupilo i više od 500 članova koji su, uglavnom, bili članovi DSS-a

01. nov 2013

Zamenik gradonačelnika Zrenjanina i dosadašnji funkcioner Demokratske stranke Srbije Čedomir Janjić pristupio je danas Srpskoj naprednoj stranci (SNS), rekao je potpredsednik te stranke Goran Knežević.

Na konferenciji za novinare u tom gradu rečeno je da je, osim Janjića, zrenjaninskim naprednjacima pristupilo i više od 500 članova koji su, uglavnom, bili članovi DSS-a.

„Janjića zrenjaninska i politička javnost dobro poznaje, ali mogu reći da je već dugo u političkom životu i da dugo i kvalitetno sarađujemo. O tome govori i zajednička lista za lokalne izbore i nadam se da će njegov dolazak u redove SNS umnogome ubrzati procese koje želimo da uradimo za bolji i kvalitetniji život građana“, rekao je Knežević.

Janjić je istakao da je u redove SNS pristupio na poziv Kneževića a jedini motiv, kako je naveo, biće im unapređenje ne samo grada već i 22 naseljena mesta na teritoriji Grada Zrenjanina.

„Nadam se da ćemo to vrlo brzo i učiniti i da će se videti rezultati. Moram reći da ne dolazim sam, jer sa mnom dolazi još 526 članova SNS, mojih prijatelja, drugara sa kojima sam ranije sarađivao“, rekao je Janjić.

Janjić je krajem avgusta, po odluci Izvršnog odbora DSS, isključen iz stranke, kada je i raspušten Gradski odbor.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga