Kemal Monteno: Već drugi put me sahranjuju

On je kazao da mu je sve postalo smešno oko vesti o njegovom umiranju i pozdravio je sve koji su bili tužni zbog njegove navodne smrti. Sada će, kako je rekao, da slavi "treći život"

11. okt 2012

Sarajevski kantautor Kemal Monteno javio se večeras uživo za sarajevsku TV1 i rekao da je „što se njega tiče živ i zdrav“, demantujući vesti o njegovoj smrti koju su danas objavili pojedini sarajevski internet portali.

„I jutros sam čuo da sam umro. Naime, zvao me moj doktor Aganović da pita kako sam, kaže da je čuo da sam umro. Ne znam šta se dešava, jer su me još jednom mediji 1995. godine pokopali… javili su da sam umro u Ljubljani. Ja sam dobro, upravo sam se vratio s probe, snimao sam emisije u Beogradu“, rekao je Monteno.

On je kazao da mu je sve postalo smešno oko vesti o njegovom umiranju i pozdravio je sve koji su bili tužni zbog njegove navodne smrti.

Sada će, kako je rekao, da slavi „treći život“.

Kemal Monteno je poslednjih godina bolestan, boluje od dijabetesa, ugrađen mu je bajpas i ide na hemodijalize zbog problema sa bubrezima.

Međutim, on i dalje nastupa, a najavio je koncert za 29. oktobar u beogradskom Sava centru pod nazivom „Vratio sam se, živote“.

U sarajevskoj Zetri namerava da peva 28. novembra.

Monteno je rođen 17. septembra 1948. godine u Sarajevu i najpoznatiji je bosanskohercegovački kantautor i šansonjer.

(Beta)

 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga