Kaznu za parking bi da plati crtežom

Novosađanin Zoran Maksimović predložio Parking servisu da kaznu za nepropisno parkiranje od 1.050 dinara plati ctežom konja na livadi

16. nov 2011

U pismu upućenom Parking servisu, koje je na društvenim mrežama podržalo oko 4.000 ljudi, Maksimović je predlažio da kaznu od 1.050 dinara izmiri trampom.

„Šaljem vam sliku konja na livadi koju sam nacrtao i procenio na 1.090 dinara. Usled razlike u našim međusobnim potraživanjima molio bih da mi uplatite razliku od 40 dinara. Kada primim vašu uplatu od 40 dinara smatraću da je ova stvar zaključena“, glasi pismo koje je uputio Parking servisu.

U izjavi Radioteleviziji Vojvodine Maksimović je rekao da njegova ideja nije originalna, ali da je očekivao takvu podršku, jer u gradu vlada opšte mišljenje o Parking servisu „da kradu građane“.

„Znao sam da će to tako buknuti zato što je takva atmosfera prema njima“, rekao je Maksimović koga je za samo dva dana na Fejsbuku podržalo skoro 4.000 osoba, ocenjujući njegovu ideju kao genijalnu.

Njegovoj grupi na Fejsbuku „Magla za promaju“ pridružilo se oko 1.000 ljudi, a ideja mu je da popularizuje nov načina plaćanja kazni.

Maksimović je izrazio očekivanje da će mu Parking servis uplati razliku od 40 dinara, a ukoliko to ne učine, poslaće im i opomenu koja će koštati 50 dinara kao i njihova.

(Kraj) daz

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga