Kamera na biračkom mestu u Novom Sadu

Bivši predsednik Mesne zajednice Kać otvoreno kupuje glasove za jednog predsedničkog kandidata po “cenama” od hiljadu i dve dinara

02. apr 2017

Građani su se žalili da u prostorijama nekadašnjeg Javnog preduzeća Poslovni prostor u Novom Sadu, biračko mesto 163, stoji kamera koja može da snimi kako ko glasa iza paravana.

Članovi biračkog odbora takođe su ovo prijavili policiji i RIK-u jer su utvrdili da je kamera upaljena, rečeno je Autonomiji na licu mesta.

U Kovilju na biračkom mestu 120, jedan čovek je došao i u koverti već imao prazan listić za glasanje. Policiji i RIK-u je prijavljeno da je došao sa praznim listićem na izborno mesto. Listić je na kraju ostao prazan i nije ubačen u kutiju.

Bivši predsednik Mesne zajednice Kać otvoreno kupuje glasove za jednog predsedničkog kandidata po “cenama” od hiljadu i dve dinara, kazali su očevici za Autonomiju.

U Stanišiću kod Sombora aktivisti jedne stranke obilaze biračka mesta noseći duple spiskove i razvoze svoje glasače kolima gradskih službi, a zabeležena su i glasanja sa isteklom licnom kartom, rekli su očevici.

(Autonomija) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovely Jubbly
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga