Jovanović: Vlast u Vojvodini bavi se sama sobom

"Danas su za propast Vojvodine odgovorni svi"

07. jul 2014

Predsednik Liberalno-demokratske partije Čedomir Jovanović ocenio je danas da se vlast u Vojvodini bavi sama sobom, umesto potrebama građana, a da je za rešavanje problema neophodna suštinska, ustavna autonomija pokrajine.

„Problemi koji godinama opterećuju Vojvodinu i od nje prave generator problema celoj zemlji su posledica nesposobne vlasti da se izbori s tim problemima“, navodi se u saopštenju Jovanovića.

On ističe da je LDP pokušala da zaustavi vođenje loše politike bez obzira da li su iza nje stajali Demokratska stranka Srbije, Srpska radikalna stranka, Socijalistička partija Srbije, Demokratska stranka sa svojim koalicijama ili Srpska napredna stranka.

„Danas su za propast Vojvodine odgovorni svi oni. Vučić i SNS mogu da koriste argumentaciju LDP, čak i da koriste naše reči kako bi to objasnili, ali ne mogu da reše probleme“, piše u saopštenju.

Jovanović smatra da se od SNS više ne može očekivati da uradi „one poslove koje nameće život i od kojih se više ne može bežati“, bez obzira na podršku koju je SNS dobila na izborima.

(Beta) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Podešavanje
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga