Jovanović: Promeniti odluku o policijskom času za 1. maj

"Bespotrebno iživljavanje nad građanima"

29. apr 2020

Šef odborničke grupe Saveza za Srbiju (SzS) u Skupštini Beograda Nikola Jovanović pozvao je Vladu Srbije i gradsku vlast da promene odluku o najavljenom policijskom času u trajanju od 83 sata – od četvrtka u 18.00 do ponedeljka u 5.00 sati ujutru, jer to predstavlja „bespotrebno iživljavanje nad građanima, bez ikakvog uporišta u logici“, saopšteno je danas.

U saopštenju se navodi da je Jovanović, koji je i potpredsednik Narodne stranke, izjavio da je „potpuno besmisleno da ljudima bude zabranjeno da prošetaju sa porodicom u nedelju, a da već u ponedeljak bude normalno da sede sa nepoznatima po kafićima, čije je otvaranje za tada najavljeno“.

On je upitao da li je normalno i da građani od četvrtka po ponedeljka ne mogu da provedu nimalo vremena na otvorenom, a da već u ponedeljak bude potpuno u redu da idu u zatvorene teretane.

„Pozivam vladu i gradsku vlast da ne maltretiraju ovako ljude preko svake mere i da im ne vređaju inteligenciju i dostojanstvo, već da momentalno revidiraju ovu odluku“, naveo je Jovanović

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga