Jovanović: Niko u Vojvodini nije srećan

"Potrebno je normalno razgovarati i doći do autonomije potrebne da bi Vojvodina bila uspešna", rekao je Jovanović u Staroj Pazovi

12. apr 2012

Kandidat „Preokreta“ za predsednika Srbije Čedomir Jovanović izjavio je danas u Staroj Pazovi da je potrebno preokrenuti Srbiju i onda u jednoj normalnoj zemlji normalno razgovarati i doći do potrebne autonomije da bi Vojvodina mogla da bude uspešna.

„Niko u Vojvodini danas nije srećan. Ni oni koji misle da Vojvodina nema pravo na zastavu ni oni koji tu zastavu cene. Ni oni koji bi da ukinu autonomiju u Vojvodini ni oni koji bi da tu autonomiju uvećaju. To su stvari o kojima moramo da razgovoramo“, rekao je Jovanović.

Kako je prenela lista „Čedomir Jovanović Preokret“, on je rekao da će voditi politiku koja više nijedan život neće ugroziti.

„Najveći procenat inflacije, najveći procenat rasta javnog duga, najveći procenat nepismenih, nezaposlenog stanovništva, mladih ljudi koji odlaze iz zemlje. To moramo da menjamo“, rekao je Jovanović i dodao da o tome ne može da se polemiše niti s tim može da se kocka.

„Dobra organizacija je ono što nam je potrebno. Svi smo u istom živom blatu. U njega su nas uvukli neodgovorni političari, u njemu nas drže neodgovorne elite. Naša obaveza je da posao počnemo da radimo i da ga rešimo“, kazao je Jovanović.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Druga runda
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga