Jovanović: LDP će nastaviti da učestvuje u svim razgovorima o izbornom procesu

"Za LDP je neprihvatljiva svaka vrsta etiketiranja, tabloidizacije i zloupotrebe dobre volje da se razgovori vode"

02. avg 2019

Lider Liberalno-demokratske partije (LDP) Čedomir Jovanović najavio je danas da će ta partija nastaviti da učestvuje u svim razgovorima vlasti i opozicije o izbornom procesu jer je to od velikog značaja.

„Iako su nas vlast i ‘prava opozicija’ nazivali izdajnicima zbog naše politike, napravili su korak na kom smo stalno insistirali, zato ih pozivamo da zajednički razgovaramo. Dijalog nije nevažan, kako neki govore, već ima veliki značaj za evropsku perspektivu Srbije. Nema evropske Srbije dok se preko medija šalju poruke koje destabilizuju društvo“, naveo je Jovanović u saopštenju.

On je naveo da je za LDP neprihvatljiva svaka vrsta etiketiranja, tabloidizacije i zloupotrebe dobre volje da se razgovori vode.

„Za LDP nema sumnje da je proces koji je pokrenut na Fakultetu političkih nauka važan i značajan korak na putu čuvanja i dalje izgradnje demokratskog i odgovornog društva. LDP samo u učestvovanju, jasnim i preciznim uslovima i pravilima i međusobnom poštovanju vidi izlaz iz aktuelnih političkih nestabilnosti“, dodao je on.

(Beta, Foto: N1)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga