Joška Broz: Vratiti dostojanstvo narodu

KP je u fazi prikupljanja potpisa za učešće na republičkim izborima

18. apr 2012

Predsednik Komunističke partije (KP) Josip Joška Broz izjavio je da se ta partija zalaže za vraćanje dostojanstva narodu i obnovi starog sistema vrednosti.

On je rekao da KP želi da pomogne radničkoj klasi da dođe do posla, mladima da se besplatno školuju a starima da se leče i primaju redovne penzije.

„Kada uđemo u parlament, znanjem, dostojanstvom, čašću i poštenjem pokazaćemo ko smo i šta smo. Neće moći da nas potkupe, da ne kažemo sve ono što znamo. Trudićemo se da narod čuje sve ono što treba da zna“, rekao je Broz.

On je naveo da predstavnici aktuelne vlasti u predizbornoj kampanji građanima nude samo prazna obećanja, koja im ne mogu doneti bolji život.

„Ako pobede ovi koji su do sada vladali, Srbije nema za šest meseci. Bićemo robovi na svojoj zemlji. Uzeće vam zemlju, kuće, jer svi dugujete državi. Isti oni koji su 2000. godine tražili da se ne plaća struja, telefon, televizija, sada skidaju vama sa leđa duplo i udaraju tolike kamate da ne možete da platite sve te troškove. Zato razmislite kome ćete ukazati poverenje“, upozorio je Broz.

On je napomenuo da je „poslednji trenutak“ da Srbija izađe iz „izdajničkog obruča“ u kojem se predhodnih 12 godina nalazi.

„Nasi očevi su se borili s puškom da bi izvojevali slobodu. Mi ćemo se boriti olovkom i glavom, da bi izvojevali slobodu od ovih okupatora koju su obuzeli zemlju“, poručio je Broz.

KP je u fazi prikupljanja potpisa za učešće na republičkim izborima, a kako je najavljeno, ta partija bi u petnaestak gradova i opština trebalo da nastupi samostalno na lokalnim izborima.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga