Još 15 umrlih od posledica infekcije koronavirusom, novozaraženih 2.000

Od početka epidemije korona virusa u Srbiji od posledica infekcije umrle su 4.183 osobe a procenat smrtnosti na današnji dan je 1,01

11. feb 2021

U poslednja 24 sata u Srbiji još 15 osoba umrlo je od posledica infekcije koronavirusom, navodi se na sajtu Ministarstva zdravlja.

Infekcija je potvrđena kod još 2.000 ljudi.

U istom periodu testirano je 12.547 ljudi.

Hospitalizovano je 3.815 osoba a na respiratoma je njih 141.

Od početka epidemije korona virusa u Srbiji od posledica infekcije umrle su 4.183 osobe a procenat smrtnosti na današnji dan je 1,01.

Od početka epidemije testirano je 2.742.087 osoba, a virus je potvrđen kod 415.943 osobe.

Zaražen 291 korisnik i 244 zaposlena u ustanovama socijalne zaštite

U ustanovama socijalne zaštite i staračkim domovima zaražen 291 korisnik i 244 zaposlena, saopštilo je ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Кorisnici u ustanovama socijalne zaštite za koje postoji procena da mogu biti potencijalni prenosioci virusa smešteni su u izolaciju, dok zaposleni, kod kojih postoji ovakva opasnost, ne dolaze na posao i nalaze se u kućnoj izolaciji.

Rešenjem o suspenziji licence, Dom za smeštaj odraslih i starijih „Doživeti stotu'“ u Beograd i Dom za smeštaj odraslih i starijih „Stara pruga'“ u Umki ne pružaju uslugu socijalne zaštite domskog smeštaja odraslih i starijih.

Dom za smeštaj odraslih i starijih „Radost“ u Negotinu, rešenjem o zabrani rada Ministarstva za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, ne pruža uslugu socijalne zaštite domskog smeštaja odraslih i starijih.

Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja donelo je rešenje o zabrani rada Doma za smeštaj odraslih i starih „Nada“, u Beogradu.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Čestitka
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga