Ješić: Srbijom vladaju braća Vučić

"... kao huligani koji dođu na skup protiv proglašenja nezavisnosti Kosova, a onda uskoče u prvi butik i pokupe patike i garderobu"

25. okt 2018

Član Glavnog odbora Demokratske stranke (DS) Goran Ješić uveren je da Srbijom vladaju braća Aleksandar i Andrej Vučić, da kvadratni metar bilo kakve zemlje ne može biti važniji od nečije suze ili života, kao i da je ubistvo Olivera Ivanovića političko i ima veze sa konačnim rešenjem kosovskog pitanja.

Ješić smatra da država Srbija ne postoji, već se radi o organizovanoj grupi koja je državu stavila pod svoju kontrolu.

„Jasno je da od dolaska Vučića na vlast ne postoji nijedan posao obavljen na iole transparentan i zakonit način“, ocenio je Ješić i kao primere za svoje tvrdnje naveo „veze za fantomskim Arapima“ i poslove oko Karađorđeva i PKB.

Kada je reč o Kosovu i Metohiji, Ješić ukazuje da je to političko pitanje koje opterećuje državu duže od 100 godina i da je došlo vreme da se ono zatvori.

„Pitanje Kosova je pitanje ljudi koji žive tamo“, rekao je Ješić i ocenio da se Vučić prema nacionalnom pitanju, kroz celu svoju karijeru ponaša „kao huligani koji dođu na skup protiv proglašenja nezavisnosti Kosova, a onda uskoče u prvi butik pa pokupe patike i garderobu“.

„Neodgovorno, sa ogromnom količinom laži, manipulisanjem stavova lokalnog stanovništva, uvođenjem kriminalnog elementa u rešavanje kosovskog pitanja. E, to je njegova politika“, ocenio je Ješić.

Ješić je rekao da će Vučić odluku o novim izborima doneti „tek tako“, da će sesti, pogledati istraživanja i poslušati šefove kampanja koje plaća.

(FoNet)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga