- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Jesenja sajamska sezona počinje 28. septembra

Jesenja sezona na Novosadskom sajmu počeće 28. septembra regionalnim sajmom iz oblasti lova, ribolova i sporta LORIST, Sajmom turizma i Sajmom konjarstva “Horsvil“ (HorseVille), koji će početi dva dana kasnije, saopštio je Novosadski sajam.

Pomenute sajamske manifestacije biće završene 2. oktobra, a u istom terminu biće održani i sajmovi hortikulture, ekologije, opreme za ugostiteljstvo, Izložba hrane i pića i Festival sporta.

Kako je navaljeno, proizvođači i zastupnici brendova opreme za lov i ribolov na tržištu Srbije  predstaviće novitete i proizvode za ljubitelje boravka u prirodi, a posebna pažnja ove godine biće usmerena na šumarstvo i  očuvanju šumskih resursa.
Posebno atraktivni sadržaji obeležiće i 2. međunarodni sajam konjarstva, na kojem će konjički klubovi i eregele predstaviti vrhunska grla i organizovati raznovrsna zanimljiva dešavanja, navodi se u saopštenju.

U Kongresnom centru Novosadskog sajma tokom predstojećih sajamskih priredbi biće priređeni i stručni skupovi o aktuelnim temama iz oblasti turizma, ekologije i konjarstva.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!