Jelić: Bivša gradonačelnica obilazi mesta zločina

Funkcioner SPO očekuje da Gojković poseti sva mesta komunalnih zločina

31. mar 2012

Direktor JKP “Novosadska toplana“ Vladimira Jelića ocenio je da je jučerašnja poseta radikalske gradonačelnice Novog Sada Maje Gojković tom preduzeću početak turneje, tokom koje će nekadašnja desna ruka Vojislava Šešelja, a sadašnja politička saputnica Mlađana Dinkića, obići sva mesta komunalnih zločina načinjenih za vreme vladavine njene crveno-crne koalicije u glavnom gradu Vojvodine.

„Sledeća stanica na toj njenoj turneji svakako bi mogla biti Međumesna autobuska stanica (MAS), idealno mesto za objašnjenje s kakvim je namerama sklapala sumnjive ugovore sa Ilijom Devićem, zbog kojih bi građani Novog Sada mogli pretrpeti štetu od 100 miliona evra, što predstavlja iznos jednak jednogodišnjem budžetu grada predviđenom za investicije, gradnje vrtića, škola, bolnica i komunalne infrastrukture“, naveo je Jelić u saopštenju za javnost.

Prema njegovim rečima, baš na tom mestu liderka URS-a bi mogla, da sve bude veselije, konačno organizuje i koncert „Na lepom plavom Dunavu“, koji su Novosađani odavno platili 14 miliona dinara, ali nikada nije održan.

„Konačno, kraljica novosadskih bilborda sa maturskom fotografijom na njima, nikako ne bi smela zaobići ni SPENS, nekadašnji ponos Novog Sada, koji je pod rukovodstvom njene najnovije stranke potpuno ruiniran i doveden pred zatvaranje. Tu, ispred ovog simbola „departizacije“, mogla bi njihova Maja objasniti i to kako su novcem građana Novog Sada isplaćene otpremnine prekomernim radnicima SPENS-a da bi kroz svega nekoliko sedmica isti broj novih radnika bio primljen u radni odnos“’, naveo je Jelić.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga