Jedan od pet miliona: Vučić samo kupuje vreme

Vučić se igra životom Maje Pavlović

31. avg 2019

Udruženje #1od5miliona je osudilo stav predsednika Srbije Aleksandra Vučića po pitanju problema direktorke kanala 9 iz Novog Sada Maje Pavlović.

Maja Pavlović juče je imala sastanak sa predsednikom Vučićem u kojem je navela svoje zahteve zbog kojih već treću put štrajkuje glađu.

Vučić je pristao na razgovor sa Majom Pavlović nakon 18. dana štrajka glađu i savetovao je da, ukoliko ne bude pomaka nakon 10 dana, ponovo stupi u štrajk.

„Ovo je još jedan dokaz odlaganja problema i nesuočavanja sa istim“, ocenio je #1od5miliona.

Prethodnog puta na sastanku sa predsednicom vlade Anom Brnabić i samoproklamovanim PR Regularnog tela za elektronske medije Oliverom Zekić, Maja Pavlović je bila brutalno ponižena pred kamerama, a nakon sastanka oba tela su se izjasnila nenadležnim nasuprot obećanju da će njeni problemi biti rešeni.

Maja Pavlović traži samo poštovanje zakona i mogućnost da svoj posao obavlja dostojanstveno i objektivno, navode u „Jedan od pet miliona“.

„Na ovaj način Aleksandar Vučić kupuje vreme sebi i odlaže suočavanje sa problemom praveći medijske nastupe kojima vrši propagandu i iluziju dijaloga i normalnog funkcionisanja sistema. Igrajući se sa životom novinarke Maje Pavlović, Vučić ponovo dokazuje da sloboda medija i osnovne demokratske vrednosti nemaju značaja za njega i Srpsku naprednu stranku“, zaključuje ovo udruženje.

(Danas)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga