Janković: Vučićeve tvrdnje o nasilju manipulacije i zastrašivanje Srbije

Zakon je jedino čega treba da se plaši Aleksandar Vučić

13. mar 2017

Izborni štab predsedničkog kandidata Saše Jankovića osudio je danas, kako se navodi, pretnje premijera Aleksandra Vučića i „njegove propagandne mašine“ da će bilo ko ugrožavati bilo koga posle izbora i te tvrdnje nazvao manipulacijom i zastrašivanjem Srbije koja će „prestati danom proglašenje rezultata predsedničkih izbora“.

„Aleksandar Vučić oduvek i stalno preti, tvrdeći da to neko drugi radi – državnim udarima, ratovima, strancima, službama, banderama, atentatima, šamarima, penzijama, padanjem aviona… Nijedna vlast, niti samovlašće nije večno, u Srbiji će ubrzo ponovo raditi institucije – policija, tužilaštvo, slobodno sudstvo. Građane, uključujući naravno i članove i simpatizere Srpske napredne stranke, uskoro niko neće zastrašivati ni sobom ni drugima“, navodi se u saopštenju.

Izborni štab Jankovića je dodao da je zakon jedino čega treba da se plaši Aleksandar Vučić i svi koji danas zloupotrebljavaju položaj, prete, špijuniraju, otpuštaju, zastrašuju, ucenjuju i tlače pokušavajući na silu da prigrabe i zadrže svu vlast i novac.

„Bez straha, simpatizeri Srpske napredne stranke, brzo ćemo svi biti ravnopravni građani, a zakon i institucije, koje su danas ućutkane i ne štite druge, sutra će ravnopravno štititi i vas“, poručio je u saopštenju predsednički kandidat Saša Janković.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Hleba i igara
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga