Janković: Vučića ove godine vraćamo u devedesete, gde i pripada

"Građanima ćemo vratiti njihovu državu, glavni grad, zemlju i dostojanstvo"

03. jan 2018

I vrapci na grani znaju da on nikada ne govori istinu, ističe za Danas Saša Janković, lider Pokreta slobodnih građana, povodom izjave predsednika Srbije da je tajkun spojio njega, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa.

„U ovoj godini njega ćemo vratiti u devedesete, gde i pripada, a građanima ćemo vratiti njihovu državu, glavni grad, zemlju i dostojanstvo. Sve oteto na prevaru i laž poput one koju tražite da komentarišem“, navodi Janković za naš list.

Đilas i Jeremić nisu želeli juče da komentarišu izjave predsednika SNS.

Govoreći o predstojećim beogradskim izborima, Vučić je u intervjuu za Večernje novosti rekao da je već čuo da se neki tajkuni hvale kako kontrolišu sve procese i dodao da očekuje pritiske spolja, ne zato što očekuju da promene vlast već zato što žele da oslabe pozicije države.

„Nije moj običaj da govorim o njima ali ljudi koji su, ne zaboravite, zadužili Beograd za 1,2 milijarde evra i ostavili deficit od 18,6 odsto sada se predstavljaju kao neka nova snaga. Nema sumnje da će biti teško da se suprotstavimo njihovoj medijskoj, spoljnoj i tajkunskoj mašineriji“, rekao je Vučić.

On je dodao da se „najpoznatiji tajkun u Srbiji“ hvali da je on spojio Sašu Jankovića, Vuka Jeremića i Dragana Đilasa, kao što je nekada „pravio Vladu između demokrata i socijalista“, ali da je poruka partije koju predvodi da će dati sve da pobedi „tajkunsko-lopovsku koaliciju“.

(Danas) 

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Setva
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga