Janković: Vratiću osmeh na lica građana

"Nikada ne bih osuđivao one koji su bili prinuđeni da se preko partije zaposle, jer nisu oni za to krivi"

07. mar 2017

Predsednički kandidat Saša Janković izjavio je danas u Prijepolju da će kao predsednik Srbije učiniti sve kako bi državu „vratio na prave noge“, a osmeh na lica svih građana.

„Žao mi je što ne vidim osmeh na vašim licima, što ne obrađujete svu zemlju koju imate, što ne koristite sva rudna bogatstva… da biste dostojanstveno živeli od svog znanja, rada i svojih vrednih ruku“, rekao je Janković.

On je rekao da zato „zakon mora da važi za sve podjednako, i danju i noću, da bismo vratili državu na prave noge i vratili osmeh na vaša lica“.

“U Prijepolju, kao i u celoj Srbiji, ljudi u velikoj meri nemaju čak ni elementranu sigurnost niti od čega da žive, a da su skupi automobili luksuz rezervisan samo za one čiji novac potiče od kriminala i korupcije. Socijalna pravda čuva naše dostojanstvo ali i dobre međunacionalne odnose. Do nje možemo samo zajedno, i tu priliku iskoristimo 2. aprila“, kazao je Janković.

Dodao je da nikada ne bi osuđivao one koji su bili prinuđeni da se preko partije zaposle, jer nisu oni za to krivi, već je to posledica nepostojanja države.

Janković će položiti venac na spomenik žrtvama zločina u Štrpcima, a potom će posetiti Priboj gde će se sastati sa radnicima FAP-a i meštanima tog grada.

(Autonomija, foto: Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga