Janković: Vlast leči komplekse nad nama

"Srbija zemlja sa najvećim jazom između bogatih i siromašnih u Evropi"

20. mar 2017

Kandidat za predsednika Srbije Saša Janković izjavio je danas u Somboru da Srbi nisu omražen narod u regionu i svetu „kako pojedini nastoje to da prikažu“ potencirajući konflikte kojih nema, saopštio je njegov izborni štab.

Janković je obraćajući se okupljenima na gradskom trgu rekao da Srbe niko ne mrzi i da sve konflikte prave oni koji građane Srbije drže kao taoce svoje nesposobne politike.

Janković je rekao da Srbija i dalje ostaje zemlja u kojoj lekari biraju izmedju besparice, mita i odlaska iz zemlje, uprkos stalnim obećanjima aktuelne vlasti.

„Uče nas da će sutra biti bolje, a nikada da kažu danas“, rekao je Janković i dodao da srednji sloj prestaje da postoji.

Dodao je da je evropski statistički zavod zvanično saopštio da je Srbija zemlja sa najvećim jazom izmedju bogatih i siromašnih u Evropi.

„Razgovarao sam danas sa građanima na somborskoj pijaci i kaže mi jedan gospodin: ‘Mi smo najgori narod, od nas nema ništa!’ Suprotno! Ništa nama ne fali – niti smo lenji, niti nesposobni, niti neobrazovani! Imamo ljude koji leče svoje komplekse nad nama“, rekao je Janković.

(Beta/Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Aktivisti
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga