- Autonomija - https://www.autonomija.info -

Insajder.net počinje sa radom

Informativni portal Insajder.net počinje sa radom u ponedeljak 7. marta, a kako je saopšteno iz te redakcije, najvažnije dnevne događaje i teme koje potresaju Srbiju i region svakodnevno će pratiti novinari okupljeni oko ekipe koja je godinama pravila i emisiju Insajder.

U saopštenju redakcije Insajdera se objašnjava da će novinari promovisati odgovorno novinarstvo.

„Razlika u odnosu na dosadašnji rad biće u tome što ćemo se sada baviti i dnevno aktuelnim temama, a ne samo velikim istraživačkim pričama. Naša redakcija ima više od deset istraživačkih novinara, urednik portala je Brankica Stanković koja je i autor emisije Insajder, a princip rada ostao je isti: nikoga ne optužujemo bez dokaza i nikoga ne štedimo“, piše u saopštenju produkcije Insajdera.

U njemu se dodaje da će se na portalu nalaziti video prilozi, analitički tekstovi, ekskluzivni intervjui, a da će posetioci takođe moći da prate i koliko je dug put istraživanja jedne velike priče. Na sajtu će, kako se navodi, biti dostupne i dosadašnje emisije Insajdera, kao i dokumentarni materijal.

Emisija Insajder emitovala se na TV B92 od 2004.do 2015. godine. Novinari redakcije za istraživački rad dobili su više od 15 domaćih i međunarodnih priznanja i nagrada.

„Do sada pod sloganom ‘Postoje granice koje se ne prelaze, tu počinje Insajder’, od sada ‘Insajder.net bez ograničenja'“, poručili su novinari Insajdera.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!