Inicijativa NDBG: Bojkot lažiranih izbora

"Jasno je da su u pitanju fantomski izbori"

04. mar 2020

Inicijativa Ne davimo Beograd saopštila je danas da će bojkotovati „lažirane“ izbore na svim nivoima, jer je jasna namera „kriminalnog režima“ da nastavi sa „otimanjem države, gušenjem medija i gašenjem slobode“ građana Srbije.

„Raspisivanjem lažiranih izbora koji će se skoro u dan poklopiti sa godišnjicom rušenja u Savamali jasno je da su u pitanju fantomskih izbori, a kriminalni režim koristi fantomske izbore da bi od birača napravio saučesnike u otimanju države“, saopštila je Inicijativa.

Kako je ocenjeno, „fantomski“ izbori rađaju „fantomske mandate“ koji se koriste za propise kojim se „stanovi kradu, radnici otpuštaju, penzije smanjuju, gradovi pretvaraju u sabirne centre nezaposlenih, a sela postaju pustinje“.

„Bojkot fantomskih izbora je prvi korak u borbi za slobodnu svih građana. Cilj ove borbe jesu slobodni i fer izbori na svim nivoima i mi ćemo se za njih izboriti. Na slobodnim izborima građani će ukloniti režim Aleksandra Vučića i sve njegove fantome, jer sa njegovom kriminalno partijskom elitom nema slobodne i demokratske Srbije“, saopštila je Inicijativa.

(FoNet)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga