Impuls festival od 11. do 13. maja u Novom Sadu

Organizatori najavljuju tribine, radionice, izložbeni i pozorišni, kao i muzički program

08. maj 2018

Drugo izdanje Impuls festivala biće održano od 11. do 13. maja u Novom Sadu, pod nazivom „Gde nam je scena?“ Organizatori najavljuju tribine, radionice, izložbeni i pozorišni, kao i muzički program.

Impuls festival trajaće tri dana, na tri lokacije. To su Scenska Laboratorija „Borislav Gvojić“ na Fakultetu tehničkih nauka, Studio televizijskog kanala 9 „K9 Station“ i Kulturni centar Lab.

Prvog dana festivala, posetioci će prisustvovati skulptorskoj radionici sa Arpadom Slančikom u KC Labu već od 10 ujutru, dok u 19 časova počinju otvaranje festivala i tribina sa Selmom Spahić, na temu „Gde nam je scena?!“ u Scenskoj laboratoriji „Borislav Gvojić.“

Drugi dan festivala rezervisan je za istu radionicu u isto vreme, od 19 časova u Scenskoj laboratoriji „Borislav Gvojić“ biće održan filmski program, dok će u 22h početi multimedijalni program u studiju „K9 station“, u kome učestvuju Arpad Slančik, Dve Čađave, Neutron, Kecman i Pura, kao i članovi Pozorišta Promena.

Poslednjeg dana od 17 časova, u Kulturnom centru Lab održavaju se „Klasične minijature“ kolektiva Izvuci mene. Tri sata kasnije, Scenska laboratorija „Borislav Gvojić“ izvodi pozorišnu predstavu „Teret“, dok je za sam kraj ovog festivala sačuvan multimedijalni program u prostorijama KC Lab-a u kome učestvuju učesnici skulptorske radionice, Milivojev, Sodip, Mr. Gnoj i akustični bend Free Delivery.

(O radio)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Udružena mladost
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga