Humanitarna akcija za rođendan Novosadskog pozorišta

Prikupljeni novac namenjen je Prihvatnoj stanici s dnevnim boravkom u Novom Sadu, koji koriste beskućnici i ugroženi sugrađani

25. jan 2017

Novosadsko pozorište (Ujvideki Szinhaz) svoj 44. rođendan proslaviće u petak 27. januara velikim koncertom na glavnoj sceni teatra, na kojem će glumci izvesti neke od najupečatljivijih numera iz mjuzikala.

Kako je najavljeno, na repertoaru će biti numere iz predstava koje su bile na repertoaru Novosadskog pozorišta, a među kojima su „Roki horor šou“, „Kosa“, „Čikago“, „Opera ultima“ i „Čarobnjak iz voza“.

Koncert će početi u 19 sati, a istog dana od 10 do 18 sati, u holu Velike scene biće organizovan „glumački bazar“, na kome će glumci izložiti neke od svojih dragih predmeta, nakit, šalove, marame, šešire, kape ili šolje, koji će moći da se kupe po simboličnim cenama.

Prikupljeni novac namenjen je Prihvatnoj stanici s dnevnim boravkom u Novom Sadu, koji koriste beskućnici i ugroženi sugrađani.

Iz pozorišta dodaju da će tog dana publika moći da donese i garderobu koju više ne koristi, a koja će zatim biti dostavljena tom prihvatilištu.

„Njihovi saradnici kažu da su im najpotrebniji veš, topla obuća i odeća“, apelovali su iz Novosadskog pozorišta.

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga