‘Hrvatski građani, čak i seljaci, imaju novca da kupe Inu’

Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske, drži da su građani svjesni što Ina znači za Hrvatsku

18. nov 2013

Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske, drži da su građani svjesni što Ina znači za Hrvatsku i sigurno bi našli novac za kupnju dionica, a vjeruje da bi se čak i poljoprivrednici u to mogli uključiti unatoč neisplati poticaja.

‘Vlada traži strateškog partnera izvan granica ove zemlje, a mi držimo da naši građani još uvijek imaju dovoljno novca da bi oni mogli biti strateški partneri vladi i kupiti dionice Ine. Na taj način bi zadržali kontrolu nad važnim energentom i Ina bi opet bila hrvatska kompanija. Stoga mislimo da je ova vlada dužna ispitati javno mnijenje i sigurni smo da bi građani kao što su svojevremeno kupovali dionice HT-a kupovali i dionice Ine’, poručio je iz Bjelovara Mato Mlinarić, predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske, javlja HRT.

On drži da su građani svjesni što Ina znači za Hrvatsku i sigurno bi našli novac za kupnju dionica, a vjeruje da bi se čak i poljoprivrednici u to mogli uključiti unatoč neisplati poticaja. ‘Nekih novčića bi se sigurno našlo i kod poljoprivrednika’, tvrdi Mlinarić navodeći da ipak ne zna bi li i on sam mogao kupiti koju dionicu.

(Tportal)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: 2021
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga