HRVATSKA: Novo doba za Vjesnik

Portal ugašenog dnevnog lista dodijeljen je antifašistima/kinjama iza SABA RH

28. nov 2014

Portal ugašenog dnevnog lista dodijeljen je antifašistima/kinjama iza SABA RH, koji najavljuju angažman kvalitetnih novinara/ki, prenosi portal Novosti.

Savez antifašističkih boraca/kinja i antifašista/kinja RH (SABA) je s Ministarstvom kulture dogovorio da se portal ugašenog dnevnog lista ‘Vjesnik’ vrati, dodijeli i pokloni SABA-u, na adresi vjesnik.hr. ‘Vjesnik’ se tako vraća onome tko ga je i stvorio, a to su boric/kinje, partizani/ke i antifašisti/kinje, jer je list ‘Vjesnik’ formiran na Petrovoj gori, početkom Drugog svjetskog rata.

Portal će biti vrlo koristan jer će biti svojevrsni prozor koji će antifašisti/kinje otvoriti prema hrvatskom društvu i progovoriti o antifašizmu.

Okupljaju se novinarski kadrovi i sastavlja se ekipa, dogovaraju se angažmani s najkvalitetnijim novinarima/kama koji drže do antifašizma i koji bi bili suradnici portala. Informacije o svim svojim aktivnostima, proslavama godišnjica brigada i jedinica do komemoracija će dostavljati i sve antifašističke organizacije, od općine, grada do županije i države.

(Libela)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga