Hapšenje u Lazarevu kod Zrenjanina

Meštani Lazareva tvrde da akcija nije bila velikih razmera i da nije ličila na akciju u kojoj bi mogao biti uhapšen najtraženiji haški begunac

26. maj 2011

Meštani sela Lazarevo u Banatu , koji su zatražili anonimnost, rekli su reporteru Bete da je policijska akcija u kojoj je, kako veruju, uhapšen Ratko Mladić, počela oko 5.30 ujutro i da je izvedena u Ulici Vuka Karadžića, u kojoj živi rođak haškog optuženika.

Prema njihovim rečima, akcija nije bila velikih razmera i nije ličila na akciju u kojoj bi mogao biti uhapšen najtraženiji haški begunac.

Meštani Lazareva koji su govorili za Betu tvrde da nikada u selu nisu videli haškog begunca, a pojedini su rekli da ga ne bi prijavili vlastima, čak i da su ga videli. Deo meštana napao je verbalno kamermane pojedinih medija, koji su se pojavili u selu.

Lazarevo je desetak kilometara udaljeno od Zrenjanina, nalazi se na putu prema Vršcu. Kuća u kojoj je navodno boravio Mladić, izgleda skromno, a u njenom dvorištu su poljoprivredne mašine. Prema rečima meštana, nakon
akcije službi bezbednosti u kući nema nikoga.

 

(Beta)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga