Gruhonjić objavio identitet osobe koja mu je pretila

"Reč je o profilu pod imenom ‘Svetozar Pil. Neka, za svaki slučaj, ostane ovako zabeleženo"

06. apr 2017

Programski urednik Nezavisnog društva novinara Vojvodine (NDNV) Dinko Gruhonjić objavio je danas na svom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk (Facebook) identitet i fotografiju osobe sa čijeg profila mu je stigla pretnja, kao i tekst pretnje.

pretnje, gruhonjic“Dragi prijatelji, Ovo je još jedna u ‘riznici’ pretnji koje sam dobijao i dobijam, ovaj put preko FB-a, u inbox: ‘mamu ti mrtvu i decu jebem koliko si dobio od sorosa da rusis po sriji naci ce te polako bit ces niko i nista nesposoban bilo sta u zivotu da radis kopile jedno’. Reč je o profilu pod imenom ‘Svetozar Pil. Neka, za svaki slučaj, ostane ovako zabeleženo…”, naveo je Gruhonjić na svom profilu.

On je dodao da je slučaj prijavljen policiji, ali da se predstavnici NDNV-a plaše da ni najnoviji slučaj pretnji neće biti rešen kao ni mnogi drugi do sad, iako su policiji dostavljali puno ime i prezime i fotografiju osoba koje su im otvoreno pretile, kao i druge podatke.

“Postavljam i njegovu fotografiju, kao i ‘lajkove’ u kojima dominira Nebojša Stefanović, tzv. ministar policije. Tu je i originalni screenshot pretnje. Neka, za svaki slučaj, ostane ovako zabeleženo…”, istakao je Gruhonjić.

On je postavio i linkove iz tabloida Informer i Alo, koji su ga okarakterisali kao organizatora “Protesta protiv diktature” studenata i mladih u Novom Sadu, kao i link za “kontramiting” na koji je u subotu u Novom Sadu pozvao Tomislav Lovreković.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovely Jubbly
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga