Predsedniku Opštine Kovin nije jasno zašto je isključen iz SNS-a

Dušanu Petroviću nije jasan Aleksandar Vučić

06. avg 2014

Predsednik Opštine Kovin Dušan Petrović izjavio je danas da je neopravdano isključen iz Srpske napredne stranke (SNS) i dodao da je u toj opštini, otkako je on gradonačelnik, mnogo toga urađeno.

„Verovatno da gospodin (predsednik Izvršnog odbora SNS-a) Radomir Nikolić nije dobro informisan o mom radu, odnosno dobija netačne informacije o stanju u opštini Kovin“, naveo je Petrović u otvoreno pismu IO SNS-a.

Radomir Nikolić je prethodno kao glavni razlog za isključenje Petrovića i još 13 članova iz stranke naveo da je „SNS u Kovinu osvojila apsolutnu vlast a do sada nije ništa urađeno“.

Dušan Petrović je na mesto predsednika Opštine imenovan 11. juna 2014. godine, a do tada je obavljao funkciju zamenika predsednika opštine, umesto Gordane Zorić, koja je sada poslanica SNS-a U Skupštini Srbije.

On je u saopštenju zajavnost naveo da mu nije jasno iz kog razloga je na mesto poverenice SNS-a za Kovin predsednik „naprednjaka“ Aleksandar Vučić imenovao donedavnu predsednicu Skupštine opštine Sanju Petrović.

Petrović je u otvorenom pismu naveo i rezultate svoga dosadašnjeg rada na mestu gradonačelnika.

(Autonomija)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Razbibriga
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga