Goblini zbog zatvorenih granica oštro na političare

Goblini su krenuli na mini turneju: Ljubljana, Kočevje, Zagreb, Banja Luka, ali zbog zatvorene granice između Srbije i Hrvatske na put moraju preko Mađarske

24. sep 2015

Pank bend Goblini na svom Fejsbuk profilu objavio je fotografiju sa nove turneje i oštrom porukom za srpske i hrvatske političare zbog zatvorenih granica.

Uz fotografiju oni su napisali: „Krenuli smo put Slovenije preko Mađarske. Ovu priliku koristimo da premijeru Srbije i premijeru Hrvatske i svim ******* oko njih ****** mater. Vaši Goblini.“

Vlada Kokotović, basista Goblina kaže da se izvinjava, ali da su Goblini po prvi put u neku svoju objavu morali da stave psovku.

„Ovo zaista ne zaslužuje ništa bolje od toga“, kaže Vlada.

Goblini su krenuli na mini turneju: Ljubljana, Kočevje, Zagreb, Banja Luka, ali zbog zatvorene granice između Srbije i Hrvatske na put moraju preko Mađarske.

„Krenuli smo preko Bačkog Brega u Sloveniju. Nadam se da će se ove dve debilne vlade Srbije i Hrvatske dogovoriti i da ćemo za koji dan u Banju Luku stići normalnim putem“, objašnjava Vlada.

Goblini su, kako kaže, rešeni da stignu do Zagreba i odsviraju koncert pa makar ilegalno prelazili granicu.

Vlada kaže da je pozitivno to što srpski i mađarski carinici i policajci sarađuju i shvataju o kakvim se problemima za putnike radi.

„Zaista nismo imali nikakvih problema da pređemo granicu. Ljuti smo jer smo do sada već mogli biti u Ljubljani. Devedesetih smo isto ovako birali alternativne puteve jer smo bili prinuđeni na to. Sad imamo priliku da se podsetimo kakav je to osećaj“, kaže basista Goblina.

U skladu sa situacijom, evo i poklon pesmice.

(Oradio)

Podelite ovu stranicu!

Karikatura nedelje
STUPS: Lovac
Pretraga arhive
Pretraga po datumu
Pretraga po kategorijama
Google Pretraga